• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Анонси
  • Громадська організація «Центр розвитку курорту Сергіївка» та Міжнародний дитячий мовний табір «Bereg-Camp» оголошує конкурс для школярів «English Speaking».

Громадська організація «Центр розвитку курорту Сергіївка» та Міжнародний дитячий мовний табір «Bereg-Camp» оголошує конкурс для школярів «English Speaking».

2014-11-05

/Files/images/uchitel_roku/images.jpg

Громадська організація «Центр розвитку курорту Сергіївка» та Міжнародний дитячий мовний табір «Bereg-Camp» оголошує конкурс для школярів «English Speaking». Метою конкурсу є запровадження принципів позитивного пізнання мови, розвитку у школярів стійкої зацікавленості до вивчення англійської мови як до засобу спілкування та обміну інформацією.
До участі в конкурсі запрошуються школярі 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів Київщини. Умовою конкурсу є опис найкращого уроку з англійської мови у довільній формі, але не більше двох сторінок друкованого тексту (розмір шрифту 12, інтервал 1). До опису додати резюме учня на окремому аркуші.
Терміни проведення: листопад - грудень 2014 року. Заявки надсилати до 15 грудня 2014 року до 17.00 на адресу: індекс 67780, провулок Шаболатський, 1, смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський, Одеська область або в електронному вигляді на адресу konkurs@bereg-camp.org з темою «Конкурс «English Speaking».
Розгляд заявок триватиме до 20 грудня 2014 року. 22 грудня 2014 року буде оголошено переможця, який влітку 2015 року отримає путівку на відпочинок до Міжнародного дитячого мовного табору «Bereg-Camp» (смт. Сергіївка, м. Білгород-Дністровський, Одеська область).
Повну інформацію про конкурс розміщено на сайті www.konkurs.bereg-camp.org.
У разі виникнення додаткових запитань щодо участі в конкурсі, прохання телефонувати на номер координатора конкурсу за телефоном (04849) 6-86-30.

Кiлькiсть переглядiв: 82

Коментарi